Paranoia of gewoon onbeleefde mensen?

Ik vraag me soms echt af of ik paranoia wordt. Ik snap sommige dingen echt niet. Een aantal voorbeeldjes: 

-Een aantal maanden geleden sprak ik af met iemand waarmee ik ging gaan fitnessen, we hadden al afgesproken waar en welk uur. Een aantal dagen ervoor stuur ik nog een berichtje om te weten of het nog doorgaat. De dag ervoor ook nog. Ze leest al mijn berichten maar ik krijg geen antwoord, de volgende ochtend en een uur voor dat we hadden afgesproken stuur ik nog een bericht maar ik krijg nog steeds geen reactie. Ik heb dan maar besloten niet te gaan want het was toch nog een eindje stappen. Ik probeer nog een aantal keer verduidelijking te vragen maar tevergeefs.

-Ik ben sinds kort gestart met snail mail (pennenvrienden). Ik had me ingeschreven op een site waar je een adres kan aanvragen. Ik kreeg een adres van iemand uit Gent: vol enthousiasme schrijf ik een brief. Twee weken later is de brief nog steeds niet geregistreerd en krijg ik een bericht van de site of de brief al verzonden is.. ik stuur hun terug van wel. Ik kijk even op de instagram van deze persoon (deze stond bij het voorstel postje en het adres. Ik zie dat ze volop fotos post van brieven. Ik stuur haar een berichtje. Geen reactie. De volgende dag wil ik nog eens kijken en zie ik plots geen foto’s meer van haar. (Op mijn andere account wel). Ze heeft me geblokkeerd..

-Met het snailmailen (penvriendinnen) stuurde ik ook een briefje naar iemand uit Nederland. Ik had een tijdje met haar gechat via facebook. Ik vraag of het briefje goed is aangekomen. Ik krijg geen reactie, ik vraag het nogmaals, nog steeds geen reactie. Ik tag haar in een bericht in de penvriendinnen groep. Ze leest het maar ik krijg terug geen reactie.

Zo kan ik nog wel een paar voorbeelden opnoemen. Ik kom er echt zot van. Als er iets is wil ik dat ze het gewoon zeggen, ik kom zot van die onzekerheid. Ben ik echt paranoia aan het worden. 

Antwoorden ze niet omdat ze weten dat ik Tourette en OCD heb? Zijn de personen die ik een aantal jaar geleden bij iedereen zwart maakten, nog altijd bezig? 

Ik snap trouwens perfect dat mensen eens geen briefje kunnen terugschrijven of onverwachts niet mee kunnen gaan fitnessen maar laat dan alstublieft iets weten.

Ik weet het niet meer.. 

Heeft er iemand tips hoe ik hier duidelijkheid in kan krijgen? 

Ik zou het enorm appreciëren mocht er hier iemand reageren want ik kom er echt zot van. Wat doe ik in godsnaam mis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *