Man valt Turkse vrouwen aan op school

Er zijn vier moslim vrouwen die Turks praatte aan de schoolpoort hier vind je een link naar het verhaal: http://nieuws.vtm.be/binnenland/204996-man-valt-turkse-vrouwen-aan-op-school 

 

Ik zag deze post op de facebook van VTM. Daar las ik deze reacties: 

 

“die moeten nu altyd in de belangstelling staan he maar zy mogen alles zelfs een schooljuf aanvallen schynheilighaarden die hebben in hun land niks te zeggen daarmee komen ze hier maar lastig doen”

 

“Misschien eerst hoofd doek af doen en nederlans praten geraken we een stap verder terug van waar ze gekomen zijn en zo geraken wij er vanaf”

 

“Vooral spijtig dat deze zaken uitgebreid in het nieuws komen… als ze met paar man een Belg in elkaar kloppen of boel afbreken hoor je er minder van…”

 

Ja en die Turkse vrouwen die in Antwerpen die juf aanvielen ??? De juf mocht zich excuseren en nu zal die Belg zich mogen excuseren…….Belgie 2016….”

 

“En die honderden belgische vrouwen die dagelijks worden lastig gevallen krijgen die ook zulk een forum. Media hypocrieten.”

 

“oh arme . nie zo erg zekers !!! vrouwen verkrachten is iets anders e .om maar van de rest te zwijgen en dat zetten ze nie op video . amaai tis een keer iets met hen .en opla ze zijn daar al met een video . schandalig nom ik dat .”

Zijn wij dat echt? Zijn wij echt zo? Ik kan er echt niet meer tegen, wat een haatdragend kakvolk zijn wij! Ik schaam me om Belg te zijn. Waarom praten mensen niet over deze situatie maar over andere situaties.

In plaats van “ja maar ik heb dit meegemaakt met moslims ja maar er waren moslims die een juf valselijk beschuldigen voor kindermisbruik”. Dan kan je even goed zeggen, in een kleuterklas tegen een kindje met bruin haar die geslagen is geweest door een kindje met wit haar. Neen we gaan dat kindje niet straffen want er heeft een ander kindje dan jou, die bruin haar had iemand pijn gedaan. Houd totaal geen steek he?

 

Ben ik te rechtvaardig? Ik denk het niet ik kan gewoon echt niet tegen onrecht!

 

Ik moest dit even kwijt.. 

STOP GEWOON ALLEMAAL MET OORLOG MAKEN STOP ALLEMAAL MET ZO EEN STOMME HAATDRAGENDE OPMERKINGEN TE GEVEN . STOP MET MENSEN TEGEN ELKAAR OP TE ZETTEN. 

 

Extreem rechts lijkt soms heel veel op extremisme en terreur.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *