Twijfels

De laatste tijd zit ik soms te twijfelen over Playmonews. Ik maak samen met Wendy Playmonews en vond dit altijd heel leuk. Ik heb soms wel schrik dat het op aan het geraken is en dat het op zijn eind zal lopen. De media kent ons al en deelt onze dingen niet (meer).

Als we een foto posten naar Eurovision reageren ze eerst super enthousiast en zeggen dat ze hem zeker zullen delen als je een beetje later vraagt waarom ze hem niet gedeeld hebben dan antwoorden ze dat er teveel content was. (wat mijn sterk lijkt aangezien ze iedere vijfminuten dingen deelde die ze nog maar net doorkregen van andere fans).

Vandaag was het de Classics 1000 op Radio 1. Vorig jaar heb ik ook superenthousiast een deel van de liedjes gepost, dit werd heel goed onthaald bij de radio (we werden er een aantal keer vermeld en ze retweette bijna al onze tweets). Wat ook weer zorgde dat we veel nieuwe mensen bereikte.
Dit jaar was het helemaal anders,..

Geraken de mensen Playmonews wat beu of ligt het aan mij en heb ik gewoon veel nood aan positieve feedback en wil ik dat er vooruitgang in zit.

Ongeveer een jaar geleden denk ik, gingen we op bezoek bij Q-Music, daar kreeg ik te horen dat we zeker iets moesten doen rond 1 jaar Playmonews (hij zei dat hij het dan ook zeker in zijn show ging vermelden). Dus heel de middag aan de slag geweest en een taart gebakken (nog speciaal poppetjes gaan halen bij mensen die we kende want ik was in Ieper en al mijn Playmobil staat in Gent).

Uiteindelijk was het allemaal voor niks, zelf van de dj die ons zei er zeker iets rond te doen kregen we niks te horen.

Wat ik me soms afvraag, is het dit dan allemaal wel nog waard? Het is leuk om er zelf plezier in te hebben maar je moet er wel iets voor terugkrijgen anders heb je er steeds minder en minder zin in.

Zoals nu wou ik een foto maken voor alle beelden van het programma van Jani Gaat maar de moed zakt mij al in de schoenen als ik weet dat ik er een halve dag ga mee bezig zijn en er geen reactie zal komen. Het is allemaal vrijwillig en dan is het wel heel leuk om er op een andere manier iets voor terug te krijgen. 🙂

Ik weet het niet goed meer. Mochten er mensen tips hebben hoe we nog meer mensen kunnen bereiken of hoe we Playmonews kunnen vernieuwen laat het gerust weten!

(Voor alle duidelijkheid deze blogpost is puur persoonlijk, het moest er gewoon even uit.)

Bubble Foam

Ik zag deze op pinterest en wou deze wel eens uitproberen zodat mijn nichtje van drie jaar ermee kon spelen! Op Pinterest zag het er heel leuk uit maar dat heb je altijd wel met Pinterest het resultaat kan vaak tegenvallen. Toch wou ik het uitproberen, onder de Pinterest versie zie je het resultaat!

Wat heb je nodig?

1/2 tas water

1/4 tas badschuim

Klein beetje kleurstof

Handmixer

Dan alles door elkaar doen en je bent klaar!

 


Het was heel snel gemaakt, dat was een voordeel. Het schuim zelf leek redelijk goed op het “Pinterest schuim”. Wel ging het schuim niet lang mee, het werd al snel water, je moest veel nieuw schuim maken.

Het is wel voor herhaling vatbaar, Rosie heeft haar zeker een groot uur kunnen bezighouden (het afspoelen van alle spulletjes in de douchte niet bijgerekend). 🙂

IMG_6090