Tourette en geuren.

Vandaag gingen we gaan zwemmen, want naar tschijnt is dat een natuurlijk anti-depressiva en nu ik minder met anti-depressiva dacht ik ik zorg even voor wat evenwicht.

Kopje boven, kopje in het water, je kent dat wel. Maar opeens rook ik iets, het rook naar douche, een heel pakkende geur. Ik wou deze geur niet. Beh. Zeker de mannen deo die ik erbij rook. Pakte op mijn adem. Dan maar verder zwemmen, de geur minderde gelukkig seg. Maar daar was ze terug, maar nu met minder douchegeur en meer mannen deo geur. Ik kwam er bijna slecht van.

Maar wat ik toen nog niet wist, was dat ik een kwartiertje later, de geur overdreven veel make-up en parfum ging ruiken van de twee oudere dames die rustig ronddobberde. Vlug ging ik telkens onder water als ik bij hun passeerde, maar de geur liet een spoor achter.

Moet dat eigenlijk wel, inademen tijdens het zwemmen?

Ongerustheid en paniek…

Gisterennacht, mijn vriend was met vrienden naar de cinema. Hij zend altijd een smsje als hij veilig thuis is (ik was bij mijn ouders). Meestal is hij redelijk laat thuis. Dus slaap ik al, terwijl hij het smsje zend. Om 6 uur wordt ik opeens wakker, ik dacht ik kijk even of ik al een sms heb gekregen. Dan ben ik op mijn gemak en kan ik goed slapen dacht ik. Ik kijk naar mijn gsm en ik zie nog geen smsje. Paniek alom, ik ga naar mijn mama en vertel het. Ze zegt dat hij waarschijnlijk gewoon in slaap zal gevallen zijn. Ik kan niet tegen die onzekerheid en zie alle rampscenarios voor me. Een uur een paniekaanval gehad; huilen, trilen, misselijk zijn enz enz… Ik bel naar mijn vriend hij neemt niet op… Tot mijn grote verbazing heb ik dan toch nog een uurtje kunnen slapen. Om 9 uur werd ik wakker, nog altijd misselijk en onrustig. Dan nog eens gebeld naar mijn vriend, hij nam op. Gelukkig. Hij had een sms gezonden om te zeggen dat hij thuis was, maar opeens had hij geen service, maar kreeg ook geen bericht dat het niet verzonden was. Dus dacht hij dat het smsje wel was doorgekomen…

Soit, enorm lastig die ongerustheid