Tourettedag Nederland met Pelle Sandstrak.

Zondag 10 juni, was het de 30 jarige viering van de Nederlandse stichting van Gilles De La Tourette. Op die dag kon je kennismaken met andere Touretters, praten met ervaring deskundigen, enz. We werden erg goed ontvangen en kregen heerlijk Tourettetaart van Laura 🙂 Leuke mensen die nederlanders!

Dus eerst dankjewel aan jullie!

Maar het gene waar ik het meest naar uitkeek, was de lezing van Pelle Sandstrak. Ik was er zo mee bezig, dat ik een paar nachten ervoor al een stressdroom  had dat de lezing in New York was en wij daar ook waren, maar veel te laat enz. 😉

Even voor de mensen die Pelle Sandstrak niet kennen, Pelle is de schrijver van het boek “Meneer Tourette en ik”. Ik ben het boek voor de tweede keer aan het lezen nu. En iedere keer opnieuw put ik er energie uit. Als ik dan denk van waar Pelle komt en dat hij nu zo positief in het leven sta, dan denk ik dit moet ik ook kunnen!

De voordracht was fantastisch, zo een positieve energie dat die man heeft, en dat hij kan overbrengen aan de anderen. Ik had ook een kaartje voor hem gemaakt als bedanking, de avond voor we naar Nedeland gingen om 12 uur snachts bedacht ik opeens ” Ik moet iets maken voor die man”

Ik voel me de laatste tijd veel beter in mijn vel. En ik ben er bijna zeker van dat dit door de voordracht komt. En misschien ook door het gesprekje met hem en zijn vriendin achteraf! Super mensen! 😀 Dankjewel/ Tack!

Tack Pelle och Johanna!

pellesandstrak.com

tourette.nl

Hier vind je een linkje naar een lezing van Pelle, het is wel in het Zweeds/Noors maar je ziet al hoeveel positieve energie hij uitstraalt.

 

Ik heb van alles geprobeerd ,

Maar niks helpt,

Iedereen zegt dat ik moet doordoen,

Dat het belangrijk is,

Ze snappen me,

Maar toch moet ik doordoen,

Maar de keuze tussen leven en school,

Kies ik toch voor leven,